Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Καλό μήνα!!!



Τελείωσε και ο Ιούλιος και σιγά σιγά θα αρχίσουμε να μετράμε αντίστροφα, περιμένοντας τις πρεμιέρες των μεγάλων και γνωστών μας Πρωταθλημάτων. Ήδη ξεκίνησε το Βέλγιο μαζί με το Γαλλικό Λίγκ Κάπ, το Σκωτσέζικο Λίγκ Κάπ μαζί με το Τσάλεντζ των μικρότερων κατηγοριών. Τα πρωταθλήματα της Βόρειας Ευρώπης είναι ήδη στα φόρτε τους και με αυτά θα ασχοληθούμε σήμερα. 

Καλό ξεκίνημα και καλή πορεία επί της ουσίας και για το blog με τις 4 στήλες του όπου ο φίλος και επισκέπτης θα μπορεί να τις δει, να τις αξιολογήσει και φυσικά να ακολουθήσει εάν κάποια του αρέσει. Στο μονοπάτι του κέρδους θα υπάρχουν τα πονταρίσματα στις 3 επιλεγμένες εταιρείες που θα δέχονται τα στοιχήματα, στο Super Combo θα τοποθετούνται τα διάφορα επιλεγμένα παρολί 2,3 αγώνων,  στο betJazz θα μπορεί κανείς να παρακολουθήσει την πορεία στο Ασιατικό στοίχημα και μόνο και τέλος το... "θρυλικό"  MATCH DAY που ξανα ξεκινάει την πορεία του προς την κερδοφορία.

Έχει ξεκινήσει η μελέτη των στοιχείων που αφορούν τα σημερινά παιχνίδια και οι επιλογές θα ανεβαίνουν στις στήλες τους.

Για τον φίλο τον Κώστα... "φίλε μου, πολύ πιθανών να ανεβάσω την στήλη με τα "ακραία στοιχηματικά φαινόμενα". Για σήμερα πάντως ευχαρίστως να σου δώσω ότι έχω ποντάρει στην bet365, στο βόλεϋ"


 

Βόλεϋ Ιnternational AVC Asian men's CUP 
Νότιος Κορέα - Ιαπωνία under 187,5 points @ 1,85 
Αυστραλία - Καζακστάν under 187,5 points @ 1,85


 

Μπάσκετ ανδρών  International South America Championship 2010
Παραγουάη - Κολομβία over 146,5 points @ 1,98 στην Pinnacle.



 Αξίζει την επίσκεψη...

Diasim

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΤΩΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ1 Αυγούστου 2010 στις 11:05 π.μ.

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΤΙΑΣΙΜ. ΦΙΛΕ ΤΙ ΜΠΛΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ??? ΟΥΤΕ ΣΑΙΝΤ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ.ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή