Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Πάλι φόρτωσα...και μάλιστα άγρια!!!

Καλή σας ημέρα!!!
Εντάξει, δεν πρόκειται να σας χρησιμοποιήσω για σάκους του μποξ προκειμένου να ξεσπάσω κάπου για να ηρεμήσω. Να ηρεμήσω από τιιι??? Από τις ανοησίες που γράφονται μέσα σε σελίδες του διαδικτύου με κύριο θέμα τον στοιχηματισμό!!! Και μάλιστα με προφητείες που προτρέπουν τον κοσμάκη να ποντάρει τα χρήματα του επάνω σε αυτές...??? Είναι δυνατόν ο ΠΑΟΚ σήμερα στην Τούμπα να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος και το μέγιστο φαβορί του αγώνα???

Ο Δικέφαλος του Βορρά μετά από μια αξιοπρεπή εμφάνιση μέσα σε μια από τις "σκληρότερες" έδρες της Ευρώπης και με το 1-1 που έφερε, κατάφερε από το απόλυτο αουτσάιντερ που ήτανε, να γίνει με το σπαθί του επαναλαμβάνω... ισότιμος διεκδικητής της πρόκρισης!!! Που σημαίνει ότι τα πάντα παίζονται ακόμη και πως η προσπάθεια του θα είναι δύσκολη. Μα τι διάολο...με τον Αίαντα Σαλαμίνας νομίζουν κάποιοι πως θα παίξει ο ΠΑΟΚ?  Τόση ανευθυνότητα υπάρχει? Βέβαια όταν οι σελίδες, τα site και τα  blog ξεφυτρώνουν σαν τα...μανιτάρια και τα διαχειρίζονται από πιτσιρικάδες 15 ετών μέχρι υπέργηρους συνταξιούχους του ΟΣΕ και των ΗΛΠΑΠ...τι να πώ...??? Κάνω τον μ....α και αναρωτιέμαι!!! Τι αναρωτιέμαι??? Αφήστε το καλύτερα για άλλη φορά. Θα τους αφιερώσω όμως τον παρακάτω διάλογο...



Πάμε όμως στους σημερινούς επαναληπτικούς του τρίτου γύρου του Τσάμπιονς Λίγκ απο τους οποίους θα προκριθούν οι ομάδες που θα παλέψουν στα πλέι οφ για την είσοδο τους στους χρυσοφόρους ομίλους!!! Με το 3-0 στις αποσκευές τους οι παίκτες της Παρτιζάν Βελιγραδίου θα αντιμετωπίσουν στο Ελσίνκι την ομώνυμη ομάδα αλλά και τον...συνθετικό χλοοτάπητα του σταδίου. Δεν θα είναι εύκολη η αποστολή των Σέρβων και το ματς δεν θα ξεφύγει από το 1Χ κατά την γνώμη μου. Στην Αγία Πετρούπολη το τραίνο που λέγεται Ζενίτ θα φιλοξενήσει την Ρουμανική Ουνιρέα που θα ταξιδέψει και με 4 απουσίες βασικών παικτών της στον χώρο του κέντρου. Θεωρώ πως η Ρωσική ομάδα έστω και με την βοήθεια της διαιτησίας θα προκριθεί στον επόμενο γύρο. Και μάλιστα θα προβλέψω πως η Ζενίτ φέτος θα σπρωχτεί από την ΟΥΕΦΑ για λόγους τους οποίους οι ίδιοι μόνο ξέρουν στην ουσία... και στους ομίλους θα βρεθεί σαν 4η ομάδα, μαζί με την ομάδα μου τον ΠΑΟ σαν 3η!!!

Στο Κοπενγχάγη - Μπάτε Μπόρισοφ, σχεδόν οι πάντες βλέπουν τους γηπεδούχους να περνάνε με άνεση...??? Τεράστιο λάθος κατά την γνώμη μου. Οι Δανοί έχουν παίξει 3 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα τους και οι Λευκορώσοι 19. Τα παιχνίδια στα πόδια των παικτών παίζουν σημαντικό ρόλο για μένα και μην μας ξεγελάει το 0-0 του πρώτου αγώνα. Χ2 κατά την άποψη μου το ματς!!! Στο Ζίλινα - Λίντεξ Λόβετς υπάρχουν πολλές παγίδες λόγω του 1-1 του πρώτου αγώνα. Με ρίσκο και σε ζητούμενα πιστεύω πως αξίζει το 2 ή κόντρα στο Ασιατικό!!! Βασιλεία και Δυναμό Ζάγκρεπ πιστεύω πως είναι καλά στηρίγματα για υποχρεωτικές τριτοκοσμικές 3άδες, ενώ σε καμία περίπτωση δεν θα θεωρήσω την Λέχ Πόζναν φαβορί απέναντι στην "παλιά καραβάνα" Σπάρτα Πράγας. Στο Χ2 θα κινηθεί το ματς με ελαφριά υπεροχή του Χ.

Στο Σουκρού Σαράτσογλου τα "λουλούδια" της Φενέρ... περιμένουν τους Ελβετούς με...δωράκια στα χέρια τους!!! Στο πρώτο ματς οι εξοργισμένοι Ελβετοί έριξαν μπόλικο ξύλο σε όποιον μιλούσε Τούρκικα μέσα και έξω από το γήπεδο...Το 2-2 δίνει προβάδισμα στους νοσταλγούς της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και πιστεύω πως με το βρώμικο παιχνίδι τους θα εκβιάσουν ακόμη και την διαιτησία για να τους χαριστή. Είναι καλός και δυνατός άσσος κατά την γνώμη μου. Στο αντιπαθητικό Βέλγιο μάλλον το χηνάρι να ερμηνεύει σωστά την δυναμική μεταξύ της Γάνδης και της Δυναμό Κιέβου, ενώ τα τριφύλλια της Ομόνοιας τα έχω ικανά να πετύχουν γκολ μέσα στο Ζάλτσμπουργκ και να κάνουν τους Αυστριακούς θηρία ανήμερα. Μειονέκτημα το "μούφα" χορτάρι ή πλαστικός χλοοτάπητας!!! Βέβαια είναι σκέτη απόλαυση να βλέπω εγώ τουλάχιστον του Τάκαρο στον πάγκο, τον Λούα Λούα και τον Πατσατσόγλου ντυμένους στα...πράσινα και με το...τριφύλλι σήμα!!!

Μιας που είμαστε στα τριφύλλια ας μιλήσουμε και για το Σκωτσέζικο τετράφυλλο την Σέλτικ που προς το παρόν μας έχει απογοητεύσει με τις εμφανίσεις της. Η Μπράγκα δεν αστειεύεται... εγώ την θεωρώ ομάδα υπόδειγμα σε επίπεδο σοβαρότητας και παρουσίας, αφήνει αιώνες πίσω κάτι Πόρτο και Μπενφίκα σε ευγένεια ομάδας αλλά και ιστορίας και ίσως είναι η πρώτη φορά που δεν θα ανακατευτώ σε παιχνίδι της Σέλτικ που τόσο εκτιμώ από την δεκαετία του 70΄ όπου άρχισα την παρακολουθώ. Η Ρόζενμποργκ είναι μακράν καλύτερη από την ΑΙΚ Στοκχόλμης που παραπαίει φέτος. Δεν δίνω καμία τύχη στους Σουηδούς και ειδικά απέναντι στην συγκεκριμένη  Νορβηγική ομάδα που έχει "στόφα" Τσάμπιονς Λίγκ.

Και για το τέλος άφησα τα...γκρεμίσματα!!! Τίποτα δεν έχουν δει ακόμη οι Ολλανδοί... Μπορεί να είναι μια κοσμογυρισμένη ομάδα, αλλά σήμερα θα νοιώσουν και θα πουν... "τα είδαμε όλα". Η κατάμεστη Τούμπα τους περιμένει, τους καλωσορίζει και τους παρακαλεί πολύ μετά το τέλος του αγώνα να μην έχουμε Ολλανδικά δάκρυα αποκλεισμού!!! Αυτά σε επίπεδο προσωπικό και σαν Έλληνας!!!

Σε επίπεδο στοιχηματικό, ο αγώνας είναι εξαιρετικά δύσκολος και για τους 2 αντιπάλους. Οι Ολλανδοί πρέπει να βρουν τρόπους για να σπάσουν την συμπαγή άμυνα του Δικεφάλου, να κυριαρχήσουν στο κέντρο αντιμετωπίζοντας την σκληρή συνεχή ασπρόμαυρη παρουσία και φυσικά να αναχαιτίσουν τον Βιειρίνια και τους υπόλοιπους φουνταριστούς επιθετικούς. Ο Δερμιτζάκης δεν θα αφήσει την ομάδα του εκτεθειμένη...θα φροντίσει να κλείνη τους χώρους και θα το πετύχει. Θα το πετύχει και το γκολ για να καεί και η Συμπρωτεύουσα? Μακάρι και το εύχομαι. Θεωρώ πως το χηνάρι στο πρώτο ημίχρονο είναι μια καλή επιλογή και θα το ποντάρω. Επίσης θα κοντράρω τον Άγιαξ στο Ασιατικό με το 0, + 0,5 υπέρ του ΠΑΟΚ ούτως ώστε στην περίπτωση του Χ να πληρωθώ με το 50% ...εάν δεν κάνει την έκπληξη να κερδίσει με 1-0!!!

Ανέβηκαν στις στήλες τους τα σημερινά μου πονταρίσματα.

Καλή επιτυχία στις επιλογές μας και με κάθε τρόπο ο Δικέφαλος του Βορρά να μας χαροποιήσει!!!

Diasim

1 σχόλιο:

  1. kyrie dimitri empneete kosmo me thn pena sas eistai tromeros kai pali synxaritiria gia thn douleia sas kai to xrono sas!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή